Kaart wordt geladen...

Datum
08/05/2014
06:30 - 14:00

Locatie
Provinciehuis

Category(ies)


Het verdachtenverhoor wordt op dit symposium belicht vanuit verschillende invalshoeken, namelijk politie, advocatuur, parket en de academische wereld, door een internationaal gezelschap van sprekers. Taru Spronken (advocaat-generaal bij de Hoge Raad) licht de impact van Salduz vanuit Europees perspectief toe, terwijl Yves Liégeois (Eerste Advocaat-generaal en voormalig procureur-generaal) op het Belgische perspectief zal focussen. Er wordt daarnaast bijzondere aandacht besteed aan het horen van kwetsbare verdachten en aan de rol van de advocaat bij het verhoor.

Ter info:
Indien u niet bent tewerkgesteld in een politiezone, gelieve het facturatieadres te vermelden in het vakje “opmerkingen”. Onderaan zijn “stamnummer”, “E-mailadres” en “zone”  geen verplichte velden en moeten dan niet ingevuld worden.
Op de 2e bevestigingspagina mag u bij “naam vormingsverantwoordelijke” uw eigen naam en bij “E-mailadres vormingsverantwoordelijke” uw e-mailadres opgeven.

OPGELET!
Wegens grote belangstelling is de locatie gewijzigd naar de Boudewijnzaal in het Provinciehuis te Hasselt (Universiteitslaan 1).

Beschikbare plaatsen

40

Bookings

Er kunnen geen reservaties meer worden geplaatst voor deze opleiding