Interesse in een job bij de politie? Kom naar onze Jobinfodag!

Je kan er je licht opsteken bij politiemensen. Uiteraard kan je ook een infosessie volgen over de selectieproeven van inspecteur en beveiligingsagent. Je zal er kunnen spreken met aspiranten en opleiders, evenals met psychologen van de selectiedienst.

Inschrijven is verplicht an kan door hier te klikken!


Politie, iets voor jou?

Lijkt een job bij de politie iets voor jou? Neem dan eerst een kijkje op de website www.jobpol.be . Op deze website kan je alle informatie vinden over de selectieprocedure en ook over de toelatingsvoorwaarden van inspecteur van politie.

In de Politieschool van het PLOT worden enkel inspecteurs en hoofdinspecteurs opgeleid.

Informatie

  • Indien je geïnteresseerd bent in een veelzijdige job bij de politie, kan je steeds terecht bij één van onze beroepenvoorlichters via 089 77 82 50. Het PLOT organiseert regelmatig informatiesessies over de selectieprocedure en de opleiding. Informatiesessie over de selectieprocedure in het PLOT .
  • De PLOT-beroepenvoorlichters zijn tevens verantwoordelijk voor het afnemen van de eerste selectieproef (cognitieve vaardigheden voor de kandidaat inspecteurs van politie).
  • In iedere politiezone of eenheid van de geïntegreerde politie in jouw buurt, zijn er ook lokale beroepenvoorlichters die je met raad en daad bijstaan. Zij zullen je de nodige informatie bezorgen over de selectieprocedure en de inschrijving zelf.